Тимот на Finance Think на ПЕП Годишната конференција во Најроби, Кенија

Нашиот тим составен од Благица Петрески и Тереза Кочовска учествува на обуките и презентациите во рамки на Годишната конференција на Партнерството за економски политики (ПЕП) од Канада, која се одржува во Најроби, Кенија, 9-14 јуни 2017.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress