Тимот на Finance Think на ритрит во Крушево

Нашата традиционална ритрит средба се одвива во Крушево, 10-11 ноември 2017 година, на темите за стратегиско планирање, подобрување на оперативното работење, градење на тимскиот дух…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress