Тркалезна маса „Иновации за сеопфатна социјална заштита”

Тркалезната маса „Иновации за сеопфатна социјална заштита: социјална помош, минимална плата, достоинствен приход” е дел од прославата 5 години Finance Think. Следува галерија!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress