Тркалезна маса „Квалитетни податоци и анализи: Реалност или предизвик?“

Стручната дебата се однесуваше на прашањата за потребата од квалитетни податоци, докази и анализи, за структуирана и конструктивна јавна дебата, и за донесување ефективни економски политики.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress