Тркалезна маса „Петки во дневник – Единици на ПИСА“

Тркалезната маса се одржа во рамки на проектот ФИСКАСТ+ и ја претстави студијата „Од бројки кон практика – идентификување и анализа на показателите поврзани со квалитетот на наставниот процес во основното образование во Македонија“. Кликнете за галерија.

ГалеријаБриф за политикитеАгенда и покана

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress