Тркалезна маса со промоција на студија на темата за ДДВ кај физичките лица

10 октомври 2018 – Тркалезната маса на темата „Физичките лица во системот на ДДВ. Кој е за правна неизвесност?“ е завршен настан од иницијативата водена од Finance Think, Центарот за економски анализи и Центарот за даночна политика.

Галерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress