Тркалезна маса за поврзувањето на домашните и странските фирми во земјава

Настанот “Домашните МСП – главни добавувачи на МНК во земјата” е во рамки на истоимениот проект поддржан од Европската Унија. Кликнете за галерија.

Галерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress