Тркалезна маса „Здравството меѓу фискалните притисоци и здравјето на граѓаните“

Тркалезната маса „Здравството меѓу фискалните притисоци за поголеми инвестиции и потребата за подобро здравје на граѓаните” е дел од прославата 5 години Finance Think. Следува галерија!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress