Две економистки од ФТ објавија труд во проминентно списание

Нашите Благица Петрески и Деспина Туманоска го објавија нивниот кoавториран труд во проминентното списание Меѓународна миграција.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress