Успешно заврши тркалезната маса “Високообразовани, а нископлатени: Вработеност на младите”

Дебатата го обедини гласот на носителите на политиките, чинителите кај младинските политики, бизнис секторот и меѓународната заедница. Медиумскиот интерес беше на високо ниво.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress