Ве покануваме да го споделите вашиот став!

Граѓанската анкета се однесува на проценка на првичните ефекти од економската криза врз граѓаните. Одговарањето трае околу 1 минута. Кликнете за линк!

Линк: cutt.ly/rtGaVJt

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress