Ве повикуваме да учествувате во фокус група

Доколку сте невладина или друг тип организација која застапува лица со потреба од социјална услуга, или нуди социјална услуга. Кликнете за пријава.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkgUtb-xJBBYFE0JgcJCFLLxng-xsiff25_7udArzjnmYHtw/viewform

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress