Во тек е реализација на работилници за мапирање на туристички дестинации

Finance Think успешно спроведува пет работилници – наменети за пет плански региони – за алтернативни туристички дестинации, во рамките на Проектот за локална конкурентност. Кликнете за галерија.

Галерија

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress