Ги повикуваме граѓаните на Општина Прилеп за фокус група!

Повикот се однесува на граѓани кои искусиле каква било форма на дискриминација врз основа на пол на работното место и / или за време на вработување. Кликнете за учество!

http://bit.ly/2OHBZ12

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress