Испорачавме обука за буџетирање одговорно кон Роми

Finance Think испорача обука за сет од буџетски прашања, во соработка со Romalitico – Institute for Research and Policy Analysis.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress