Разговараме за потребата од социјални услуги со локални жители

Разговаравме – во фокус-група – со жителите на општината Долнени за нивното искуство и задоволство во примањето на социјални услуги.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress