Го финализираме циклусот на стратешко планирање (2018-2022)

Циклусот на стратешко планирање во Finance Think се заокружи со завршна средба на членовите на Советодавниот и Надзорниот Одбор и на новоформираниот Совет за политики, во Крушево, 11 ноември 2017.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress