Отпочнавме со нова публикација – Квалитет на животот во Македонија

Темата на првиот број е „Плата во плико“. За прв пат во Македонија, Finance Think презентира податоци за феноменот на исплата на дел од платите на работниците во готовина, со цел да се заштеди на формалните давачки кон државата. Клик за пристап…

Квалитет на живот во Македонија бр. 1: „Плата во плико“

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress