Започнуваме иницијатива „Економски компас“

Наша цел е да го понудиме нашиот МК-МОД и сврзаната експертиза на политичките партии – бесплатно – за тие да ги проценат ефектите од политиките за даноци и надоместоци што би сакале да ги предложат во Изборните програми 2020 . Детали ќе следат!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress