Ќе промовираме нова книга

Книгата е прирачник за истражувачки алатки во економијата, напишана од проф. Марјан Петрески, член на нашиот Советодавен одбор и професор на УАКС Скопје.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress