Работна атмосфера на почетокот на сеопфатно истражување во социјалната сфера

Finance Think отпочнува сеопфатен проект во социјалната сфера во Северна Македонија. Со тимот се одржа почетна средба за фазата на собирање податоци.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress