Почнува работилницата за анализа и визуелизација на податоци

Започна работилницата “Анализа и визуелизација на податоци”, 4 јули 2017, во хотел Мериот, за претставници од грашанскиот сектор. Помеѓу темите се статистички алатки, регресија, прашалник, Делфи техника…

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress