Finance Think на Националниот форум на Цивика мобилитас

Домаќин на форумот е Македонскиот центар за меѓународна соработка, заедно со Претседателот на Републиката, г-дин Стево Пендаровски.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress