Квалитет на животот

Целта на оваа публикација е да стави под светло податоци за квалитетот на животот во Северна Македонија. Публикацијата е ад-хок и се темели на анкетни и административни податоци. Секое издание од публикацијата е тематско.

 

Број 1: „Плата во плико“

Број 2: „Во Североисточна Македонија се живее најтешко“

Број 3: “Економските ефекти од корона-кризата“

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress