Кариера

Finance Think нуди можности за развој на вашата кариера. Согласно на потребите, Институтот сака да привлече извонредни економисти коишто имаат соодветна едукативна позадина, но, уште поважно, кои се предиспонирани да размислуваат креативно за решавање на економските проблеми.

Може да го испратите вашето ажурирано CV преку полињата подолу, и ќе бидете контактирани доколку вашите квалификации одговараат на појавените потреби на Институтот.

Оглас за слободни работни позиции – 13.9.2013

Оглас за слободни работни позиции – 05.8.2014

Оглас за слободни работни позиции – 13.8.2015

Оглас за слободни работни позиции – 12.1.2016 (заедно со КМОП)

Огласи за слободни работни позиции 1 2 – 05.5.2016

Огласи за слободни работни позиции 1 2 – 08.6.2016

Оглас за слободна работна позиција – 08.7.2016

Повик – TTF-YPDP – 12.7.2016

Оглас за сметководител – 05.3.2016

Оглас за слободна работна позиција – 11.5.2017

Оглас за слободна работна позиција – 12.1.2018

Оглас за слободна работна позиција – 24.5.2018

Оглас за слободна работна позиција – 6.11.2018

Оглас за слободна работна позиција – 30.1.2019

Оглас за слободна работна позиција – 25.9.2019

***

Finance Think нуди и можности за практиканство за студенти од областите на економијата што ги покрива Институтот. Оваа можност единствено се нуди на додипломски студенти во последната година од нивните студии и постдипломски студенти. Вашето CV и интерес за пракса во Finance Think може да ги испратите преку формата подолу.

Повик за практиканти – 16.1.2017

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress