Како да напредуваме кон одржливите развојни цели #SDG во време на одговор и закрепнување од Ковид-19? Панелот во рамки на 2021 UNECE Regional Forum on Sustainable Development е поддржан од UN Women Europe and Central Asia и UN Women Skopje.
.

Recommended Posts