Тимот на Finance Think е во работна посета на Црна Гора, 18-20 мај 2022. Регионализацијата на нашата работа не’ води на средби со драгите колеги од Institut Alternativa и од ISSP Институт за стратешки студии и прогнози од Подгорица.

Recommended Posts