Со претставниците на јавните институции и политички партии успешно ја одржавме работилницата на тема „Анализа на податоци и толкување наоди и нивно преточување во соодветни стратегии и планови“. Активноста е поддржана од Civica Mobilitas. Кликнете за галерија.

Recommended Posts