26 април 2022 од 12 часот во Кино сала – горно училиште Никола Карев. Ќе дискутираме за можностите за вклучување на жителите од сите населени места во процесот на креирање локални политики.
📑 Настанот е од отворен карактер за сите заинтересирани лица.

Recommended Posts