Работна посета на Црна Гора

Тимот на Finance Think е во работна посета на Црна Гора, 18-20 мај 2022. Регионализацијата на нашата работа не’ води на средби со драгите колеги од Institut Alternativa и од ISSP Институт за стратешки студии и прогнози од Подгорица.

Finance Think учествуваше на тркалезна маса за регионалното интегрирање

Нашиот Бојан Србиноски учествуваше на тркалезната маса „Од ЦЕФТА до единствениот пазар на ЕУ: Научени лекции од Вишеград-4 за Западен Балкан-6“, во организација на Crnogorska panevropska unija / Montenegrin Pan-European Union и @Robert Schuman Institute (Budapest).
Finance Think е партнер во проектот „Поддршка од Вишеград-4 за промоција на заедничкиот регионален пазар на Западниот Балкан-6: Еден пазар за постпандемиското закрепнување“, поддржан од International Visegrad Fund.