На 11 февруари 2021, Аспен организира дискусија на тркалезна маса на тема „Процесот на пристапување во ЕУ: Клуч за социо-економскиот развој на Западен Балкан?” на која ќе говори и нашата извршна директорка Благица Петрески. Кликнете за повеќе.

Recommended Posts