Во Берлин се одржа дводневниот Форум за #граѓански организации и #тинк тенкови 2022 на кој учествуваше нашата Деспина Туманоска.
На форумот, претставници на граѓанскиот сектор имаа можност да ги споделат своите препораки за #Берлинскиот процес пред релевантни носители на политиките.

Recommended Posts