Нашиот Бојан Србиноски учествуваше на тркалезната маса „Од ЦЕФТА до единствениот пазар на ЕУ: Научени лекции од Вишеград-4 за Западен Балкан-6“, во организација на Crnogorska panevropska unija / Montenegrin Pan-European Union и @Robert Schuman Institute (Budapest).
Finance Think е партнер во проектот „Поддршка од Вишеград-4 за промоција на заедничкиот регионален пазар на Западниот Балкан-6: Еден пазар за постпандемиското закрепнување“, поддржан од International Visegrad Fund.

Recommended Posts