Finance Think стана партнер на глобалната иницијатива „Пристојна работа за младите“

Со партнерството се обврзавме да ги зајакнеме акциите и влијанието врз младинското претприемништво и самовработување и младите во кревки ситуации. Преку нашата заложба, целиме вработување на младите да биде високо на агендата на носителите на политиките. Кликнете за повеќе.

https://www.decentjobsforyouth.org/news-detail/71

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress