Совет за политики

Советот за политики на Finance Think е соствен од поранешни носители на економските и социјалните политики во Македонија, и од професионалци кои имаат или имале значително влијание врз носењето и спроведувањето на економските политики. Целта на Советот за политики е да овозможи канали и искуство за целите на застапувањето.

Советот ги има следните членови:

Проф. Зоран Шапуриќ
Различни високи позиции

Членството е во мирување од 1 јуни 2017.

Маја Парнарџиева Змејкова
Директор на Фондот за здравствено осигурување (2009-2015)

Државен советник во Министерството за финансии (2000-2009)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress