На актуелни економски теми, Благица дискутираше со Јован Деспотовски, директор на Дирекцијата за ТИРЗ и Виктор Мизо, претседател на Асоцијацијата за технолошки напредни компании. Кликнете за линк.

https://www.facebook.com/TVTelma/videos/462773035100296

 

Recommended Posts