Годинава ќе ја заокружиме со споделување на нашите резултати за ограничувањата и потенцијалите на 🏭🚛 извозно-ориентираните компании да го помогнат закрепнувањето по Ковид-19, на 📣 онлајн Брифинг со новинари.
Заинтересираните новинари за проследување на резултатите ги покануваме да испратат ФБ порака или на 🔗 events@financethink.mk.

Recommended Posts