Успешно заврши Економскиот форум „ЕКОНОМИЈАТА НА КРСТОПАТ: Кој ќе биде мотор на растот по Ковид-19?“, на кој учествуваа клучните чинители во економската сфера во земјава. Кликнете за галерија.

https://www.facebook.com/media/set?vanity=FinanceThink&set=a.1853249364850978

 

Recommended Posts