На работната средба со директорката на Управа за Јавни Приходи – УЈП Сања Лукаревска, дискутиравме за:
🖇 синергијата помеѓу двете институции,
📑 потребата за анализи кои ќе придонесат кон поефективни мерки и политики, и
🔍справување со сивата економија преку акциски план

Recommended Posts