Finance Think е дел од регионалната работна група за Иницијативата Отворен Балкан, составена од претставници од Србија, Албанија, Северна Македонија и Босна и Херцеговина, предводена од Libertarijanski Klub -LibeK-.
⏱ Овој викенд, работната група одржува средба во Белград на која се координираат тековните и претстојнте активности.

Recommended Posts