Осмиот роденден го прославуваме во услови наметнати од пандемијата од Ковид-19, чии економски и социјални ефекти ги следиме и анализираме од самиот почеток: 3 студии за политики, 4 брифови за политики, 10 предлог-мерки, прецизни проекции, 42 визуелни производи…

Recommended Posts