На економскиот форум беа претставени резултатите од најновата студија, а во дебатата учествуваа вицепремиерот Битиќи, претставникот на Делегацијата на ЕУ, г-дин Јанмат, и директорите на ДТИРЗ и ФИТР, Деспотовски и Петров.

Recommended Posts