Економскиот форум го организиравме заедно со нашите партнери, семејството на Обединетите Нации во Северна Македонија. На форумот се обратија проминентни чинители: носители на политики, претставници на меѓународните институции и академската заедница. Кликнете за галерија.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=FinanceThink&set=a.1785189731656942

 

Recommended Posts