Економски форум

Целта на економскиот форум, покрај поттикнување на јавната дебата за актуелна тема, е исто така да претстави некој производ од Finance Think, вклучувајќи но не ограничувајќи се на: книга, студија за политиките, интернет платформа, видео производ и сл.

***

10 септември 2020, хотел Мериот, Скопје

Општините и граѓаните: заедно до подобар буџет – Агенда ГалеријаВидео

***

4 септември 2020, Општина Кавадарци, Кавадарци

Општините и граѓаните: заедно до подобар буџет – АгендаГалерија

***

27 ноември 2019, Мериот, Скопје

„Визија за поголема соработка помеѓу дСМЕ и МНК во земјата“ – АгендаГалерија

***

29 октомври 2019, Мериот, Скопје

“Општините и граѓаните: Заедно кон подобар буџет” – Aгенда – Галерија 

***

28 март 2018, Мериот, Скопје

“Македонската економија меѓу визија и дилема: Предизвици за економските политики” – Сврзани материјали – Галерија – Поенти

***

13 декември 2017, Мериот, Скопје

„Повисок економски раст за сите“ – АгендаГалерија

***

11 јули 2017, Хотел Порта, Скопје

“Нови мерки за нови вработувања” (сврзан проект) – Aгенда – Галерија – Прирачник за ментори – Протокол со мерки и услугиНасоки за практична работа

***

30 јануари 2017, Хотел Мериот, Скопје

„Родово еднакви плати за повисок економски раст“ (сврзан проект) – Агенда Галерија Родово одговорни компании

***

22 Септември 2016, Порта Македонија, Скопје

“Парите од иселениците се важни за социјалниот развој на Западниот Балкан” (сврзан проект) – Покана и агендаГалерија

***

29 Март 2016, Хотел Александар Палас, Скопје

“Како се трошат народните пари? Креирање политики базирани на докази” (сврзан проект) – Покана и агендаГалерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress