📣 Нашата Извршна директорка, Благица Петрески, ги презентираше најновите наоди од #студијата за непријавената работа, произведена заедно со International Labour Organization / ESAP 2, на завршниот настан „Иновација, учење, акција: Одговори за формализација и подобри работни услови“, во Тирана, Република Албанија, 5-6 декември 2023.

📖 Студијата за политиките бр. 4️⃣9️⃣: „Неформално вработување и непријавена работа во секторот ‘хотели, ресторани и угостителство’: Сознанија од Северна Македонија“, ќе биде објавена наскоро!

Recommended Posts