Прес кафе со економските новинари

Нашето традиционално Прес кафе, со економските новинари од редакциите на ТВ, пишаните и електронските медиуми. Дискутиравме за актуелните случувања во економската сфера, како и за потребата за информирање базирано на податоци и факти.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress