Други публикации

Брошура www.kompanii.mk

Ноември 2019

 

Прирачник за обуки за меки вештини

Јануари 2019

 

 

 

Прирачник за ментори

Јули 2017

 

 

 

Насоки за практична работа

Јули 2017

 

 

 

Протокол за мерки и услуги

Јули 2017

 

 

 

Шоу карта за застапување

11 решенија за родовиот јаз во платите во Македонија

Јануари 2017

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress