Со колегите од European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) дискутиравме за тековни економски прашања во земјата и регионот.
 
Правиме континуиран придонес кон консултативниот процес во земјава, низ објективна, базирана на докази и податоци, анализа на тековните економски трендови и економските политики.

Recommended Posts