📍 Дали енергетската криза и борбата со инфлацијата ја остави празна државната каса?
📍 Дали ако имаме нова криза ќе имаме пари за да се справиме со неа?
📍 Дали субвенциите за електрична енергија и за земјоделство се пари фрлени во ветер? Каде погрешивме? А, како да не погрешиме во иднина?
📍 Кои мерки да се преземат што по брзо да се надминат последиците од кризите?
📍 Дали се зголеми сиромаштијата?
Одговорите ги дава нашата Благица Петрески во подкастот „Каде се парите?“ со Горан Теменугов.
https://www.youtube.com/watch?v=RXJGjubDseQ

Recommended Posts