Темата на вебинарот беше „Поим за државна помош и усогласеност на македонското законодавство со EU Acquis“ со нашата Десанка Димитрова. Четвртиот вебинар следува следната седмица и апликацискиот формулар ќе ги објавиме утре.

Recommended Posts